Bowling och utgång :)

snart kommer bella hit, vi ska dricka lite öl! sen drar vi vidare till stan och möter upp elis filip emil matte och phuoc!
ska bowla och sen ut och dansa ;D haha
kommer bli kanon.

SEXPARTY!!

ikväll är det sexparty hemma hos mig. trevligt trevligt! :)
blir en massa brudar och tanter här, fulla och glada! blir massa sexleksaker och massa skratt! det gillar jag :D

man lär sig av sina misstag ...

ja det gör man verkligen..
min pappa ringde mig i förrgår, men jag orkade inte svara. och det enda han ville va att han ville att jag skulle följa med till spanien dag :(:( :( dumt!!

men nu letar jag resor förfullt!
Ska försöka få med mig tess till Miami i december,en tror inte det kommer gå bra :P


13,00

ja imorgon, 13,00 träffar jag en kirurg, ska bli spännande och roligt :D ska få lite mer information om läppförstorning, jag läääängtar :D

vill inte gå och lägga mig, hatar att gå och lägga mig själv, bara massa tankar som kommer fram då ju! jag saknar att ha någon att ligga och skratta med och gråta med innan jag går och lägger mig.
vilken tur att jag har min bästa vän tess iaf :)  hon är toppen! <3

idiot

jävla idiot är vad du är
du vet säkert vem du är. du gjorde mig hel igen, du gjorde något med mig. men fan vilken lögn du är, vilket jävla fiasko?

iaf, ska snart till svenljunga
jag är rödhårig igen, trivs inte så bra i det, men är väl bara ovan kanske?


och just det när vi vakna i morses så va det snö ute :O :O helvete

wallstreet !

Ja nu sitter jag hemma hos tess och väntar på henne!
då ska vi laga kycklingfilé med pommes och god sås. Sen ikväll ska vi sitta uppe och spela wallstreet hela kvällen, lär bli en underbar kväll med min bästa vän, hon är faktiskt för jävla bra, helt otrolig! :D

i veckan har jag verkligen inga planer, det är tråkigt, jag gillar att ha något att se fram emot. hoppas på att träffa R någon dag igen!

sen den 4 december ska jag försöka få med mig någon att se idol med i göteborg, sen dra vidare till malmö till min lägenhet för att vakna upp den 5 december och kolla på ingen annan än pete doherty!!!! hoppas jag kan få med någon! :)

i lördags :)

Drömmar!

Ja jag och tess vi har många drömmar vi.
men fan USA ska det bli, så är dte bara i vinter hoppas jag på. drar till miami, sen ska vi bara ha biljett dit, så ska vi luffa runt och inte ha någon planerad hemkomst! leva livet. söka jobb där nere och hoppas på att allt blir bra.

iaf. igår då. då va det förfest hemma hos tess, sen åkte jag och emelie vidare till tonic, dansa och hade oss, jätte kul!
sen blev det natt käk på mcdonalds, vilket börjar bli en tradition. sen när jag kom hem vid tre halv fyra någon gång gjorde jag mig en kyckling curry macka, den blev kanon!

ikväll kommer robin på besök, blir att se film och umgås. ska bli mysigt! :)

RSS 2.0